Valmennus- ja opetuspalvelut

Tarjoan yritykseni Ole Esimin kautta erilaisia asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä opetus- ja valmennuspaketteja.

Valmennuspalvelut

Olen opiskellut valmentamista ratkaisukeskeisyyteen painottuen. Päivätyössäni erityisopettajana toimin yläasteikäisten nuorten kanssa, joten heidän ja vanhempien kanssa toimiminen on minulle erityinen vahvuus. Valmennan ja opetan ilomielin nuorten lisäksi myös lapsia ja aikuisia.

Valmennuskohtaamisissa keskustellaan valmennettavan vahvuuksista ja onnistumisista, joiden myötä tavoitteisiin pääseminen helpottuu. Valmennuksen toimintatapoina voidaan käyttää keskustelun lisäksi esimerkiksi piirtämistä, valmennuskortteja tai muita valmennettavalle mieluisia menetelmiä.

Valmennuksen kokonaiskesto vaihtelee valmennettavan tavoitteiden mukaan ja se neuvotellaan yhdessä valmennuksen alussa.

Yhden valmennuskerran pituus sovitaan valmennettavan toiveiden mukaan. Jos tapaaminen sisältää yhdistelmän opetusta ja valmennusta, niin kesto voi olla hieman pidempikin.

 

Ratkaisukeskeinen valmennus on

kahden ihmisen välistä myönteistä yhteistyötä,

jossa valmentajana toimii ratkaisukeskeisen valmentajakoulutuksen saanut henkilö.

Valmennuksen aikana pyritään muuttamaan esimerkiksi

elämän haasteita tavoitteiksi ja etenemään niitä kohti myönteisin keinoin.

Tavoitteita kohti eteneminen tapahtuu pienin askelin.

Opetuspalvelut

Tarjoan asiakkailleni yksilöllisesti räätälöityjä opetuspalveluita lähiopetuksena sekä onlinepalveluna. Erityisosaamistani on koulutukseni ja työkokemukseni vuoksi oppilaiden opettaminen, joilla on haasteita oppimisessa erilaisten syiden vuoksi. Minulta voi myös tilata esimerkiksi yhteisiä opetushetkiä läksyjen parissa tai koekertauksen jossakin oppiaineessa. Tarjoan opetuspalveluita peruskouluikäisille oppilaille, mutta osaamisestani on toki hyötyä myös esimerkiksi lukioikäisille oppimisen suunnittelussa ja opiskelutekniikoiden parissa.

Katri on aivan mahtava opettaja, ainoa josta mä tykkään. Todella mukava, kärsivällinen ja opettaa todella selkeästi

9 lk oppilas

Kiva, kiltti, tarkka, utelias, varmistaa että tehtävät tulee tehtyä

7lk oppilas

Katri on todella mukava ja osaa opettaa todella hyvin. Olen oppinut paljon asioita hänen tunneillaan koko ylä-asteen ajan! 🙂

9lk oppilas

Katri on hyvä auttamaan ja avaamaan tehtäviä. Hän on myös mukava ja hauska. Olen oppinut paljon asioita hänen tunneillaan.

9lk oppilas