Katri valmentajana ja opettajana

Tärkeimmäksi ihmissuhdetyössä koen aidon haluni kohdata jokainen tapaamani ihminen lämmöllä niin, että he kokevat tulevansa kuulluiksi ja nähdyiksi. Haluan valmentaa, opettaa ja kanssaelää muiden ihmisten kanssa oman esimerkkini kautta ja siitä tuleekin lyhennelmänä yritykseni nimi Ole esim. Haluan myös lisätä osaltani ympärilleni hyvää fiilistä ja ehkä jopa inspiroida muita.

Olen työskennellyt yläkoulun erityisopettajana n. viiden vuoden ajan ja teen opetustyötä koulussa edelleen päätyönäni. Teen yritykseni töitä sivutoimisena yrittäjänä päivätyöni ohessa, sillä koen sen mielenkiintoisena tapana oppia uutta ja kehittyä.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Tutkintoni myötä olen pätevä laaja-alainen erityisopettaja, erityisluokanopettaja, luokanopettaja sekä rehtori. Olen myös opiskellut itseni ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Olen käynyt ammattilukion ja valmistunut lukion ohella parturi-kampaajaksi. Koen, että tuosta koulutuksesta on ollut hyötyä minulle ja esimerkiksi visuaalisuudestani on hyötyä valmennuksessa ja opetuksessa siinä, että teen mielelläni erilaisia valmennus- tai opetusmateriaaleja, joissa yritän huomioida asiakkaiden kiinnostuksenkohteita parhaani mukaan.