Hinnasto

Yksilöllisesti suunniteltu valmennus 60e / 45min

Valmennuspaketti 200e / sisältää 4 x 45min yhteistä aikaa

Yksilöllisesti suunniteltu opetus 60e / 45min

Opetuspaketti 200e / sisältää 4 x 45min yhteistä aikaa

Omaa / yhteistä laatuaikaa – lastenhoitopaketti 150e / 3h (Paketti sisältää lastenhoidon koko ajalle yhdessä sovitussa paikassa. Paketin avulla vanhemmat voivat jättää lapset huoletta hoitoon ja viettää yhteistä tai omaa laatuaikaa.)

Omaa / yhteistä laatuaikaa – lastenhoitopaketti 100e / 2h (Vastaava paketti kuin yllä, vain kesto vaihtuu.)

Omaa / yhteistä laatuaikaa- lastenhoitopaketti 50e / 1h (Vastaava paketti kuin yllä, vain kesto vaihtuu.)

Valmennusta ja opetusta voidaan myös yhdistellä asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi valmennuspaketista osa voi olla valmennusta ja osa opetusta.

Teen ilomielin monenlaisia töitä eli yllä olevien lisäksi minulle voi tarjota myös muita hommia. Esimerkiksi kotisivuja teen mielelläni tilauksesta muillekin (olen tehnyt itse nämä omat kotisivuni). Näissä muissa projekteissa sovitaan hinta yhdessä etukäteen ja voin laskuttaa ne yritykseni kautta.

Olen tällä hetkellä päivätyössä erityisopettajana yläkoulussa. Olen aiemmin ollut töissä mm. parturi-kampaajana, myyjänä kukka- ja sisustuskaupassa, kahvilassa, festareilla viiniteltassa ja kaupan kassalla eli minulla on osaamista monilta eri aloilta ja teen mielelläni monenlaisia töitä. Minulla on myös pitkä kesäloma, jolloin teen mielelläni kiinnostavia projekteja lomailun ohessa.